vrijdag 10 december 2010

Terugblik op Berlijn en mbo-bijeenkomsten daar

Tijdens ons bezoek aan Berlijn en de Online Educa hebben we veel positieve reacties ontvangen op de door Consortium voor Innovatie samen met Kennisnet en saMBO~ICT georganiseerde bijeenkomsten.

Woensdagavond in Restaurant Ottenthal gezellig samen eten vormt een goede basis voor reflectie, uitwisseling en leuke discussies. Even weer nadenken en met anderen praten over jouw 'focusvraag', die al eerder door het CvI als 'huiswerk voor onderweg' was opgegeven. De foto's, meer eten dan inhoud, wil ik HIER met jullie delen.

Het ontbijt in Crown Plaza Hotel op vrijdagochtend 3 december was erg vroeg, maar voor de deelnemers bijzonder nuttig. Goed om elkaar te ontmoeten, nog even terug te komen op ieders 'focusvraag' en met tips van collega's de laatste dag van Educa Online te bezoeken. Kijk voor meer foto's van het ontbijt HIER.

Leuke blogspots van anderen met o.a. een verslag van de General Opening session op donderdagochtend vond ik op:

De weblog van Hans de Zwart

De bijdrage van Linda Tambuyser op de ICTO weblog van HU Brussel (volgende keer echt afspreken, Linda!)

De party en meer in een filmpje:
op de website van Jay Cross Internettime

Zelf heb ik mijn foto's van Berlijn-by-night (met name Unter den Linden en de Brandenburger Tor) op mijn privé weblog geplaatst, waar je natuurlijk ook even mee kunt kijken
of kijk op mijn Flickr pagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten